MENU

OMÜ Dijitalde Bayramlaştı
24 Mayıs 2020, Pazar - 22:15
Güncelleme: 27 Mayıs 2020, Çarşamba - 23:04
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Koronavirüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında bu yıl ilk kez evde kalmak zorunda olduğumuz Ramazan Bayramı’nda Ondokuz Mayıs Üniversitesi geleneği bozmadı ve bayramlaşma törenini ilk gün dijital ortamda gerçekleştirdi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, görüntülü konuşma uygulaması üzerinden OMÜ yönetimi, Senato üyeleri ve  genel sekreter ve yardımcıları ile daire başkanlarıyla bayramlaştı. Rektör Bilgiç, ‘Çevrim İçi Bayramlaşma’ törenine katılan akademik ve idari yöneticilerin temsil ettiği tüm OMÜ Ailesinin bayramını kutladı. Geçmiş yıllarda yüz yüze gerçekleştirdikleri bayramlaşma törenini bu yıl farklı bir ortamda gerçekleştirmek zorunda kaldıklarını hatırlatan Rektör Bilgiç, sözlerinin devamında “Bütün milletimiz ve OMÜ Ailesinin, rahmet ve bereket ayı Ramazanın ardından bir kez daha erişmeye mazhar olduğumuz Ramazan Bayramını tebrik ederim” dedi. 

OMÜ Öğrenci Konseyi Başkan Vekili Onur Şen’in moderatörlüğünde gerçekleşen görüntülü yayında tüm katılımcılar tek tek söz alarak OMÜ Ailesinin bayramını kutladı.

‘Çevrim İçi Bayramlaşma’ törenine Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’in yanı sıra rektör yardımcıları Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Prof. Dr. Mehmet Kuran, Genel Sekreter Doç Dr. Menderes Kabadayı, senato üyeleri Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Dağdemir, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seher Balcı Çelik, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emin Kasap, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebul Muhsin Doğan, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Terzi başta olmak üzere fakülte dekanları, meslek yüksekokulu müdürleri, rektör danışmanları Prof. Dr. Fatih Özkan, Prof. Dr. Yüksel Ardalı, Prof. Dr. Murat Terzi, Doç. Dr. Onur Bekiroğlu, Öğr. Gör. Tolga Arslan, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları katıldı.

X
Secure Login

This login is SSL protected