OMÜ Camiası Bayramlaştı
03 Temmuz 2023, Pazartesi - 16:02
Güncelleme: 04 Temmuz 2023, Salı - 08:37

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Üst Yönetimi, geride kalan Kurban Bayramı’nın ardından akademik ve idari çalışanlarla bayramlaştı.

OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleştirilen bayramlaşma programında; Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Rektör Yardımcıları, Prof. Dr. Selim Eren, Prof. Dr. Murat Terzi, Prof. Dr. Sevim Alışır ve Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. İdris Varıcı akademisyenler ve idari personel ile buluştu.

Katılımın yoğun olduğu bayramlaşma merasiminde Rektör Ünal, OMÜ ailesi fertleri ile bir arada olmaktan mutluluk ve memnuniyet duyduğunu ifade ederek, önümüzdeki bayramların da birlik ve dayanışma içinde huzurlu ve bereketli geçmesi temennisinde bulundu.

Bayramlaşma merasiminde tebriklerin ardından ikramlara geçilirken, 9 günlük uzun bir tatil sonrasında OMÜ ailesi üyeleri sohbet etti.