MENU

OMÜ Bülten Dergisinin 79. Sayısı Özel Haber ve Konularla Yayında
03 Haziran 2020, Çarşamba - 13:45
Güncelleme: 27 Eylül 2020, Pazar - 01:42
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) yayın organı “OMÜBülten” dergisinin 79. sayısı “Covid-19 Pandemi Süreci” kapak konusuyla e-dergi olarak yayına alındı. Ocak-Nisan 2020 dönemini kapsayan 79. sayıya bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz. (veya https://issuu.com/ondokuzmayisuniversitesi/docs/dergi_79w)

OMÜBülten’in yeni sayısı, koronavirüs ile mücadele tedbirleri öncesi düzenlenen etkinliklerin yoğun olduğu ocak, şubat ve mart dönemi ile nisan ayı faaliyetlerini kapsıyor.

Derginin 79. sayısının “Odak” konusunda OMÜ'de Covid-19 pandemi süreci boyunca yürütülen faaliyetler var. Ulusal medyada da geniş yer alan Tıp Fakültesinin “kahramanca” sürdürdüğü koronavirüs mücadelesi, son derece hızlı ve en az sorunla gerçekleştirilen uzaktan eğitime geçiş, ara vermeden devam eden söyleşiler dergide yer alıyor. Ayrıca geleneksel Biniş Giyme Töreni ve Emekliler Günü etkinliği de derginin konuları arasında…

Sadece OMÜBülten’de!

Bunların yanında, OMÜ’de ocak-mart döneminde bir üst kademeye atanan akademisyenler ile emekli olan çalışanların isimlerine de sadece OMÜBülten dergisi aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

OMÜ Bülten dergisi, içerik ve tasarım olarak OMÜ Kurumsal İletişim Birimi tarafından yayına hazırlanıyor.

OMÜ’nün tüm güncel haberlerini OMÜ| HABER sayfasından takip edebilirsiniz. http://www.omu.edu.tr/tr/haberler

 

OMÜBÜLTEN 79. SAYISINI OKUMAK İÇİN (Ocak-Nisan 2020)

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

(Dergileri PDF olarak indirebilirsiniz)

OMÜBÜLTEN 78. SAYI (Ekim-Aralık 2019)

OMÜBÜLTEN 77. SAYI (Temmuz-Eylül 2019)

OMÜBülten Arşivi

 

X
Secure Login

This login is SSL protected