MENU

OMÜ Alacağı Daimi İşçileri Kurayla Belirledi
16 Temmuz 2020, Perşembe - 16:16
Güncelleme: 16 Temmuz 2020, Perşembe - 22:06
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) 71 sürekli işçi alımı için noter kurası gerçekleştirdi. Bin 624 kişinin katıldığı kura OMÜ'nün sosyal medya hesaplarından da canlı yayınladı.  

OMÜ’nün açtığı ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden başvuruların kabul edildiği 71 kişilik sürekli işçi alım ilanına bin 624 başvuru yapıldı. İşe hak kazananlar Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen noter kurası ile belirlendi. Kura çekimi üniversitenin sosyal medya hesaplarından da canlı yayımlandı. Bu nedenle salonda katılım fazla olmadı. Salonda takip edenler ise maske ve fiziksel mesafe kurallarına uyarak yer aldılar. Program OMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı’nın yaptığı açılış konuşması ile başladı. 

Doç. Dr. Menderes Kabadayı, “Cumhurbaşkanımızın takdiriyle pandemi olayında dolayı hastanemize bir takım personel alımı izni verildi. Burada bu izni veren başta Cumhurbaşkanımız ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca biz bu alımları yaparken dikkat ettiğiniz üzere mülakat veya herhangi bir ek koşul koymadık. ‘İnsanlar başvuruda bulunsunlar, gelsinler ve noter huzurunda kura ile alımlarımızı yapalım’ dedik. 5 kişi alacaksak 5 tane de yedek kişi olarak kurasını çekeceğiz. Daha sonra da o insanlara tebligatlarımızı yapacağız. Bize 7 gün içinde başvurularını yapacaklar ve biz burada işe başlamalarını yapacağız. OMÜ ailesinin bir ferdi olacaklar” dedi.

DAİMİ İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİNİ İZLE (VİDEO) https://youtu.be/1kD8838RZH4
X
Secure Login

This login is SSL protected