OMÜ Adalet Meslek Yüksekokulunda Görev Değişimi
25 Şubat 2020, Salı - 19:23
Güncelleme: 25 Ağustos 2020, Salı - 12:23

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil, müdürlük görevini İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. İbrahim Turan’a devretti.

Devir teslim törenine; İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıza Karagöz, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kaya, OMÜ Adalet Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Osman Serkan Gülfidan, Öğr. Gör. Meray Katar Karakaş, Öğr. Gör. Gülden Çınarlı ve  Yüksekokul idari personeli eşlik etti.

Adalet Meslek Yüksekokulu müdürlüğüne atanan Doç. Dr. İbrahim Turan, bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil'e çiçek takdim etti. Görev değişimi ile ilgili düşüncelerini açıklayan Keçeligil, Turan'a yeni görevinde başarılar diledi.

Turan, törenin sonunda akademik ve idari personelden gelen tebrikleri kabul etti.