MENU

OKA’dan Samsun Teknopark’a Destek
11 Şubat 2020, Salı - 15:24
Güncelleme: 25 Mart 2020, Çarşamba - 15:34
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansına (OKA) sunduğu “Kalite Yönetim Sistemi” eğitimine ilişkin teknik destek başvurusu kabul edilen Samsun Teknopark, OKA ile destek koşullarını ve kapsamını içeren bir protokol imzaladı.

Rektörlük Senato Salonu’nda düzenlenen imza töreninde; OKA Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektör Vekili ve Samsun Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Mehmet Kuran, imzaladıkları protokolün hayırlı olmasını diledi.

“Samsun Teknopark’la iş birliğini derinleştirmek istiyoruz”

OKA’nın, Samsun Teknopark’ın birçok faaliyetine destek verdiğinin altını çizen Rektör Yardımcısı ve Samsun Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Mehmet Kuran, destekleri için OKA’ya teşekkür etti.

OKA Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin de “Samsun Teknopark’ın bu projede yararlanıcı olması, özellikle üniversite-sanayi iş birliği alanında yapacağımız çalışmalar için Kurumumuzun elini güçlendiriyor. Samsun Teknopark’la iş birliğini derinleştirmek istiyoruz. 2020 yılında ortak gerçekleştireceğimiz birçok faaliyetin planını da yapmaya başladık.” dedi.

Protokol kapsamında; Samsun Teknopark’ta yürütülen faaliyetlerin kalite yönetim sistemi çerçevesinde daha da nitelikli olması amacıyla Samsun Teknopark çalışanlarına, kalite yönetim sistemi, bilgi güvenliği ile iş sağlığı ve güvenliği konularında 8 günlük eğitim verildi.

X
Secure Login

This login is SSL protected