Namağlup Şampiyon OMÜ

11 Aralık 2018, Salı - 08:48

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Hentbol Takımı, Üniversitelerarası 2. Lig Hentbol Turnuvası'nda birbirinden zorlu rakiplerini devirerek namağlup unvanıyla şampiyonluk kupasını kaldırdı

Aydın'da yapılan Üniversitelerarası 2. Lig Hentbol Turnuvası'nda OMÜ Hentbol takımı namağlup olarak şampiyonluk kupasına uzandı.

Samsun ekibi, ilk maçında Ankara Gazi Üniversitesini 41-10 yenerken, 2. maçında Manisa Celal Bayar Üniversitesini 31-11 devirdi.

OMÜ, turnuvanın 3. maçında Ankara Orta Doğu Teknik Üniversitesini 26-22 yenerken, İstanbul Yeditepe Üniversitesini de 31-14 geçerek finale adını yazdırdı.

Finalde Samsun temsilcisi, yine Ankara Orta Doğu Teknik Üniversitesini 25-15 yenerek namağlup şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Takımımız antrenörü Öğr. Gör. Fatma Ermiş'i ve sporcularını tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Son Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 17:56