Muay-Thai Türkiye Şampiyonası'nda Şampiyon OMÜ
04 Mart 2019, Pazartesi - 11:03
Güncelleme: 06 Şubat 2020, Perşembe - 15:56

Muay-Thai Türkiye Şampiyonası'nda Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ); 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanırken Kız Takımı da Türkiye Şampiyonu olma başarısı gösterdi.

Üniversitelerarası Muay-Thai Türkiye Şampiyonası'nda OMÜ madalyalara ambargo koydu. Şampiyonada OMÜ Muay-Thai Bayan Takımı şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Dev şampiyonada OMÜ sporcusu Büşra Taşdemir 48 kiloda, Tuğçe Akkuş ise 71 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu. Aynı turnuvada 75 kiloda Şeyma Ersoy ve 91 kiloda Olcay Batmaz gümüş madalya kazanırken, 54 kiloda Yunus Emre Ballı bronz madalyanın sahibi oldu.

Antrenör Eray Yılmaz "Dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyorum. Turnuvada bizi yalnız bırakmayan araştırma görevlisi Onur Öztürk'e ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Haber Gazetesi / Mustafa CİVELEK