MENU

Kampanyaya Davet: Yemekler Benden!
07 Şubat 2020, Cuma - 10:03
Güncelleme: 02 Nisan 2020, Perşembe - 14:56
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Öğrencisi, akademisyeni ve idari çalışanlarıyla bir aile olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), çok daha fazla öğrencinin bütçesine katkı sağlamak için yemek bursu kampanyası başlattı.  

OMÜ Sosyal Hizmet Öğrenci Topluluğunun yürüttüğü ve çalışanlardan gelen talepler doğrultusunda hazırlanan “Üniversitemde Değerliyim” adını taşıyan sosyal sorumluluk projesiyle daha fazla öğrenciye 4 ay boyunca yemek bursu verilmesi amaçlanıyor. Hâlen bin 500 öğrenciye yemek bursu sağlayan OMÜ, çalışanlarının katkılarıyla bu sayıyı çok daha yukarılara taşıyacak.

Kampanyaya nasıl katılırım?

OMÜ ailesi olarak bu dayanışmaya katkı sağlamak isteyen çalışanlar, ekte yer alan formu doldurup, ilgili fakülteler, yüksekokul ve meslek yüksekokulları ile ve bölümlere teslim ederek 12 Şubat tarihine kadar Rektörlüğe ulaşmasını sağlayabilirler. 4 çeşit yemekten oluşan bir öğün, iki buçuk lira (2,5TL).   

OMÜ adına Akbank OMÜ Şubesi'nde toplanan destekler Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının hesabına aktarılacak. Ayrıca yapılan yardımlar karşılığında verilen ücretsiz yemek miktarı www.omu.edu.tr web sitesinde ilan edilecektir.

 

Ek Dosya(lar): 
X
Secure Login

This login is SSL protected