Kadın Hentbolcular Namağlup Finallere
13 Mart 2019, Çarşamba - 09:16
Güncelleme: 04 Şubat 2020, Salı - 14:00

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde gerçekleştirilen Ünilig Hentbol Yarı Finalleri'nde Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kadın Hentbol Takımı, oynadığı 4 maçı da kazanarak finallere katılmaya hak kazandı.

Ünilig Hentbol Yarı Final müsabakaları, 4 - 8 Mart tarihleri arasında Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde gerçekleştirilen maçlarla tamamlandı.

OMÜ Kadın Hentbol Takımı; grup maçlarında Gümüşhane Üniversitesini 34-12, Sivas Cumhuriyet Üniversitesini 28-26, Dicle Üniversitesini 34-22, Siirt Üniversitesini ise 36-12 mağlup etti.

Tüm maçlarını kazanarak grup birincisi olan OMÜ Kadın Hentbol Takımı, Ünilig Finalleri'ne katılmaya hak kazandı. Takım antrenörü Öğr. Gör. Fatma Ermiş ve Arş. Gör. Yücel Makaracı, sporcularını başarılarından dolayı tebrik etti. OMÜ Erkek Hentbol Takımı ise müsabakaları 3. olarak tamamladı.