MENU

İletişim Fakültesi Öğrencilerinden Medyasal Sohbetler Etkinliği
22 Mayıs 2020, Cuma - 14:32
Güncelleme: 23 Haziran 2020, Salı - 14:24
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında eve kapanan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik  ile  Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümleri öğrencileri, sanal ortamda düzenledikleri “Medya Söyleşileri”yle zamanlarını verimli bir şekilde değerlendiriyor.

İletişim Fakültesi öğrencileri, karantina sürecinde evde geçen zamanı değerlendirmek ve mesleklerinin başarılı kişilerinin tecrübelerinden fayda sağlamak için basının dikkat çeken isimlerini öğrencileriyle buluşturuyor. İletişim öğrencileri, etkinlik kapsamında öncelikle Atv Ana Haber Muhabiri Sümeyye Yılancı Keşan ve sonrasında Habertürk Muhabiri Emrah Doğru ile internet üzerinden Zoom uygulaması yoluyla online (çevrim içi) söyleşiye imza attılar.

Ulusal televizyon kanalları aracılığıyla her gün evimize konuk olan, haber için sokağa çıkan ve haber kovalayan, ekran önünde ve arkasında önemli görevler alan iki isim, farklı günlerde tecrübe ve tavsiyelerini online toplantı platformu Zoom ile genç meslektaşlarına aktarırken merak edilen soruları da içtenlikle cevapladılar.

“Medyanın ünlü isimlerini öğrencilerle buluşturmak için çalışmayı sürdürüyoruz” diyen İletişim öğrencileri, “Medya Söyleşileri”ne 27 Mayıs Çarşamba akşamı saat 22:00'de Gazeteci ve Stratejik Eğitim Lideri Benan Kepsutlu ile devam edeceklerini dile getirdiler.

Haber: Emine Tunç

X
Secure Login

This login is SSL protected