MENU

Hemşirelikte Kariyer Günleri
13 Mart 2019, Çarşamba - 18:06
Güncelleme: 06 Şubat 2020, Perşembe - 14:50
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencileriyle “Hemşirelik Bölümü Kariyer Günleri” etkinliği gerçekleştirildi.

İlk gün programının açılış konuşmasını ve “Lisansüstü Eğitim ve Akademik Kariyer Geliştirme” başlıklı sunumunu yapan Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. İlknur Aydın Avcı, sunumunda kendi kariyer geçmişinden ve mesleki deneyimlerinden bahsetti. Etkinliğin devamında ise Medicana International Samsun Hastanesinin İnsan Kaynakları Müdürü ve Hemşire Müdür Yardımcısı Murat Çolak, hastaneleri ve çalışma koşulları hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Etkinliğin ikinci ve üçüncü günü,  İŞKUR Samsun Meslek Danışmanı Çiğdem Çakır Beyhan, hemşirelik öğrencilerine beden dilinin doğru kullanılması, etkili telefon görüşmesinin püf noktaları, öz geçmiş hazırlama, iş görüşmesi konularında bilgiler verirken, video ve interaktif uygulamalarla desteklenen eğitim hemşirelik öğrencilerinin katılımıyla zenginleşti.

Eğitimlerin sonunda Çiğdem Çakır Beyhan'a, katkılarından dolayı Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalından Doç. Dr. Birsen Altay teşekkür belgesi takdim etti.

X
Secure Login

This login is SSL protected