Hemşireler Atık Yönetimini Anlattı
01 Mart 2019, Cuma - 15:23
Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 17:49

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Sıfır Atık Projesi'ne tüm birimleriyle destek oluyor. Bu kapsamda Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencileriyle 'atık yönetimi' konusunda, farkındalık yaratmak amacıyla etkinlikler düzenlendi.

Etkinlikler; Halk Sağlığı öğretim üyesi Doç. Dr. Birsen Altay ve Öğr. Gör. Dr. Figen Çavuşoğlu’nun koordinatörlüğünde öğrenciler  ve sorumlu öğretim elemanları tarafından fakülte ve yüksekokul kantinleri ile Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirildi.

“Sıfır Atık Projesi “kapsamında yapılan çalışmalar, öğrenciler tarafından ilgi görürken bu tür çalışmalarda yer almaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Yapılan etkinlik, OMÜ’nün "Yeşil Kampüs, Yeşil Üniversite" amacına hizmet etmesi bakımından da değer taşıyor.