Havza Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Sevinci
30 Mayıs 2019, Perşembe - 16:31
Güncelleme: 20 Ocak 2020, Pazartesi - 14:25

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Havza Meslek Yüksekokulunun 2018-2019 eğitim - öğretim yılı mezunları, Yüksekokulun bahçesinde düzenlenen törenle mezuniyet sevincini yaşadı.

Törene; Rektör Baş Danışmanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, Havza Belediye Başkanı Av. Sebahattin Özdemir, Havza Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Adem Asan, ilçe protokolü, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Okul birincisi Menekşe Altıntaş’ın açılış konuşmasının ardından Havza Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Adem Asan, Havza Belediye Başkanı Av. Sebahattin Özdemir ve Rektör Baş Danışmanı Prof. Dr. Ünsal Özgen de mezun öğrencilerin mutluluklarını paylaşmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi.

Dereceye giren öğrencilere hediye ve başarı belgesi takdimiyle devam eden tören, başarı belgelerini alan mezunların coşkuyla keplerini fırlatmaları ile son buldu.

MEZUNİYET TARİHLERİ İÇİN TIKLAYINIZ