Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu ile İl Kültür ve Turizm Müdürü İpekdal Rektör Ünal’ı Kutladı
29 Ağustos 2020, Cumartesi - 14:11
Güncelleme: 29 Ağustos 2020, Cumartesi - 20:59

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) yeni Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, tebrik ziyaretleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal ve beraberindeki heyeti konuk etti.

Rektörlük makamındaki ziyarette Rektör Ünal’ı yeni görevinden dolayı tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal ve beraberindekiler, OMÜ’nün; şehrin gelişimi için değer üreten ve katkı sunan önemli dinamiklerinden biri olduğunu vurgulayarak Rektör Ünal nezdinde bütün çalışanlara ve öğrencilere başarı dileklerini ilettiler.

Görüşmede yanı sıra, Üniversite ile yürütülecek olası ortak çalışmalara dair fikir ve görüşler paylaşıldı.

Rektör Ünal da nazik ziyaretleri ve iyi temennileri için konuklarına teşekkür etti.