MENU

Fen Edebiyat Fakültesi Mesleki Uygulama Programını Genişletiyor
08 Temmuz 2020, Çarşamba - 13:08
Güncelleme: 08 Temmuz 2020, Çarşamba - 13:08
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji ve Matematik Bölümleri ile TED Samsun Koleji arasında “Mesleki Uygulama Programı Protokolü” imzalandı.

İmza törenine, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı ve Matematik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emin Kasap, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil ışık, Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erkan Yalçın, TED Samsun Koleji Genel Koordinatörü Mustafa Erman, İdari ve Mali İşler Koordinatörü Oğuzhan Küyük, Lise Müdürü Ramazan Güney, Anaokulu Müdürü Vildan Yar ile Lise Müdür Yardımcısı Mahmut Taşdoğan katıldı.

Mesleki Uygulama Programı; bölüm müfredatlarının 8. yarıyılında uygulanan programa başarılı (alttan dersi olmayan ve ortalaması 4 üzerinden en az 3 olan) öğrenciler dâhil ediliyor. Sekizinci yarıyılın tüm derslerinin yerine geçen program sayesinde öğrenciler, alanlarında uygulamalı eğitim alarak deneyim kazanma fırsatı bulabiliyor. Program dâhilinde; protokol imzalanan kurumlara yönlendirilecek olan başarılı öğrenciler, dönem boyunca haftada 40 saat uygulama yapma imkânına sahip olacak.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından da desteklenen ve programa katılan öğrencilerin ücretlerinin YÖK tarafından ödendiği program için daha önce de Matematik Bölümü ile Final Eğitim Kurumları, Bilgi Okulları, Samsun Boğaziçi Koleji, Tekşen Bilişim, Üçgen Eğitim Kurumları ve Özel Samsun Doğa Lisesi arasında protokoller imzalanmıştı.
 

X
Secure Login

This login is SSL protected