GSF Öğrencilerinin Sanat Fuarı Gezisi
20 Mart 2017, Pazartesi - 11:57
Güncelleme: 20 Mart 2017, Pazartesi - 11:57

Bu yıl üçüncüsü yapılan ve açılışı 15 Mart Çarşamba günü gerçekleştirilen Artankara Çağdaş Sanat Fuarı’nın tanıtım konuklarından biri de Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi oldu.

Fakülte standında sanatseverlere ve sanat eğitimi almayı düşünen gençlere; fotoğraflar, broşürler ve videolar üzerinden bölümler, imkânlar, donanımlar ve OMÜ Güzel Sanatsal Kampüsü tanıtıldı.

18 Mart Cumartesi günü ise OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi lisans ve lisansüstü öğrencilerinden 50 kişilik bir grup Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Eker, Endüstriyel Tasarım Bölümü Başkanı Prof. Dr. Memduh Erkin ve öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Erkan Likos eşliğinde hem sanat fuarını gezdiler hem de tanıtım standında konuklarla bir araya geldiler.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Eker, 3. Artankara Çağdaş Sanat Fuarı’na ulusal ve uluslararası birçok sanatçının eserleriyle katıldığını belirterek böyle bir etkinliğe öğrencilerin de şahit olmalarının katkı ve avantajlarını dile getirdi. Prof. Dr. Eker, ayrıca fakülte tanıtımı için de ulusal anlamda önemli bir fırsat olan fuarda, gelecek yıllarda da yer almak istediklerini sözlerine ekledi.