Vefat ve Taziye - SKS Daire Başkanlığına Bağlı Yurtlar Şube Müdürlüğü Çalışanı Arzu Koşar Ediz'in Annesi
18 Nisan 2024, Perşembe - 14:07
Güncelleme: 18 Nisan 2024, Perşembe - 14:23

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire (SKS) Başkanlığına bağlı Yurtlar Şube Müdürlüğü personeli sürekli işçi Arzu Koşar Ediz'in annesi vefat etmiştir.

Cenazesi bugün (18.04.2024) ikindi namazını müteakip Gürbüz Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığı'nda toprağa verilecektir.

Merhumeye Allah'tan rahmet; değerli çalışanımız başta olmak üzere ailesi, yakınları ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Not: Cenazeye katılım için saat 14:00'te Yaşam Merkezi önünden hareket edecek araç, sırasıyla Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Rektörlüğe uğradıktan sonra taziye için merhumenin evine yönlenecektir.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü