Üniversiteler Arası TÜBİTAK Destekli Kurs Programı: "İnsan-Sağlık-Doğa Temelinde Hortikültürel Terapi Yaklaşımı"
12 Ocak 2024, Cuma - 14:50
Güncelleme: 12 Ocak 2024, Cuma - 14:56

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin Ordu Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi ile iş birliği içerisinde düzenlediği “İnsan-Sağlık-Doğa Temelinde Hortikültürel Terapi Yaklaşımı” kurs programı TÜBİTAK (Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu) 2237-A kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Üniversitemizin Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. İlknur Aydın Avci ve Doç. Dr. Oya Sevcan Orak bu program kapsamında görev almaktadır. Programın düzenleme kurulunu, iş birliği yapan üç üniversitenin öğretim üyeleri oluştururken eğitimci kadrosunda yurt içinden ve yurt dışından toplam 12 farklı üniversitenin öğretim üyeleri yer almaktadır.

Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Şahin Dere Konferans Salonu’nda 5-9 Şubat 2024 tarihleri arasından gerçekleştirilecek programının ayrıntılarına buradan ulaşabilirsiniz.