Sosyal Medya Etkileyicileri Okulu
08 Haziran 2023, Perşembe - 13:20
Güncelleme: 08 Haziran 2023, Perşembe - 16:43

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı 2023 yılı çalışma programı kapsamında Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illerimizin doğal ve kültürel değerlerinin tanıtımına ve gençlerin (18-31 yaş) gelişimine katkı sunmak üzere eğitim programı (10-14 Temmuz 2023 tarihleri arasında) tasarlanmıştır. 5 gün sürecek program ile hem teorik hem de uygulamalı olarak sosyal medya platformlarında başarılı olabilmek için gerekli bilgi ve becerilerin kazandırılması amaçlanmaktadır. Eğitim programı, Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illerinde ikamet eden, doğa, tarih, kültür ve gezi alanlarına meraklı, sosyal medya platformlarına yönelik dijital içerik üretmeyi ve paylaşmayı seven gençlere yönelik olarak tasarlanmıştır. Başvurular çevrimiçi olarak alınacaktır.

Ayrıntılı bilgi için https://oka.ka.gov.tr/duyuru/sosyal-medya-etkileyicileri-okulu-basvurulari-basladi adresini ziyaret edebilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi:28 Haziran 2023