Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Araştırma Dergisi (KİLAD) Makale Daveti

Makale Çağrısı

27 Temmuz 2020, Pazartesi - 00:00 - 23:45
27 July 2020

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Araştırma Dergisi (KİLAD), yılda iki kez (Mart ve Ekim aylarında) yayınlanan ulusal hakemli bir dergidir. 2002 yılında yayınlanmaya başlayan dergide, iletişim bilimlerinin her alanındaki özgün ve bilimsel çalışmaların yanı sıra disiplinlerarası akademik çalışmalara da yer verilmektedir. Dergi, TÜBİTAK-ULAKBİM çatısı altında Türkiye'de yayınlanan akademik dergiler için elektronik ortamda barındırma ve editoryal süreç yönetimi hizmeti sunan DergiPark sisteminde yer almaktadır. Açık erişim politikası kapsamında akademik dünyaya hizmet vermekte olan KİLAD'a makale kabul sürecinde Dergi Park çevrimiçi sistemi kullanılarak tüm yayın süreci takip edilmektedir.

İletişim alanına vizyonel bir bakış kazandıracak yeni yaklaşımları ve araştırmaları bünyesinde sunarak alana nitelikli bir katkı sağlamayı amaçlayan KİLAD, akademik çalışmalarınızı https://dergipark.org.tr/tr/pub/kilad adresi üzerinden kabul etmektedir. Derginin Ekim 2020'de yayınlanacak 16.sayısı için akademik çalışmalarınızı 28 Ağustos 2020 Cuma gününe kadar gönderebilirsiniz.

AddThis Sharing Buttons
Diğer Kurum Dışı Etkinlikler