Hasan Kalyoncu Üniversitesi Psikoloji Bölümü Psikoloji Araştırmaları Dergisi

29 Temmuz 2020, Çarşamba - 00:00 - 23:45

psikolojiarastirmalaridergisi@gmail.com

29 July 2020

Psikoloji Araştırmaları, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Psikoloji Bölümü tarafından yılda iki defa (Kasım ve Mayıs) basılı ve elektronik olarak yayımlanan akademik, hakemli bir dergidir. Özgün ve nitelikli bilimsel çalışmaları alana kazandırarak psikoloji alanının gelişmesine katkı sağlamak amacıyla 2020 yılında yayın hayatına başlayan ve psikoloji biliminin bütün alt alanları ve psikiyatri alanını kapsayan dergide, araştırma makaleleri, derleme makaleleri, olgu sunumu, editöre mektup, uzman görüşü, psikoloji alanında yayınlanmış kitapların tanıtımı yayın için kabul edilmektedir. Derginin yayın dili Türkçe ve İngilizcedir.

Makaleler www.psikolojiarastirmalari.com adresinde yer alan makale değerlendirme sistemine kaydedilmektedir. Yazar/yazarlar dergi web sayfasında yer alan üyelik sisteminden dergiye üye olarak çalışmalarını yükleyebilir ve süreci takip edebilirler. Makale kabul ve yayım sürecinde yazarlardan ücret talep edilmez. Makale gönderim ve yayın süreci hakkında detaylı bilgiye dergi web sayfasından (www.psikolojiarastirmalari.com) ulaşılabilir.

AddThis Sharing Buttons