Çocuklardan Bir Hediye Bin Gülücük

02 Ocak 2020 - 11:28

Çocuklar, OMÜ Çocuk Hastanesi'nde yatan arkadaşlarını yılbaşı hediyeleriyle bir nebze de olsa mutlu etti. Her yıl aksatmadan Hastane'yi ziyaret eden OMÜ Vakfı Koleji ortaokul öğrencileri, bu yıl da geleneği bozmadı ve kendi harçlıklarıyla aldıkları hediyeleri yılbaşında elleriyle çocuklara teslim etti.

“Bir Hediye Bin Gülücük” projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte OMÜ Vakfı Koleji ortaokul öğrencileri, OMÜ Tıp Fakültesi Hematoloji Bölümünde tedavi gören arkadaşlarına yeni yıl hediyeleri aldılar. Öğrenciler, alınan hediyeleri teslim etmek için her sınıftan birer temsilci seçip hastanedeki arkadaşlarına hediyelerini götürdüler. Yeni yıl için onlara önce sağlık sonrasında mutluluk dileyen Vakıf öğrencileri, arkadaşlarının verdikleri mücadelede yanlarında olduklarını söylediler. “Hastalık değil, mutluluk bulaşıcıdır” diyerek yeni yılda tüm çocuklar birbirlerine mutluluk dilediler.

Son Güncelleme: 4 Ocak, 2020 - 16:15