CMU/Bari İtalya ile Ortak Tezli Yüksek Lisans Programları
27 Haziran 2016, Pazartesi - 13:23
Güncelleme: 16 Temmuz 2016, Cumartesi - 01:48

Üniversitemiz ve Akdeniz Ülkeleri Üniversiteler Topluluğu (CMU Bari İtalya) arasında imzalanan protokol gereği Sosyal Bilimler Enstitüsü "Avrupa-Akdeniz Kültürler ve Turizm" tezli Yüksek Lisans Programı ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Farmakoloji Anabilim dalı bünyesinde "Uluslararası Düzenleyici Bilim" Tezli Yüksek Lisans Programı açılması konusundaki teklifimiz Yükseköğretim Genel Kurulunun 15/10/2014 tarihli toplantısında kabul edilmiştir.

Ayrıca Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim dalı bünyesinde "Sağlık, Gıda Güvenliği ve İlgili Politikalar" Tezli Yüksek Lisans Programı açılması konusundaki teklifimiz de Yüksek Öğretim Genel Kurulunun 25/09/2014 tarihli toplantısında uygun bulunmuştur.

Üniversitemiz 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında söz konusu Yüksek Lisans Programlarına öğrenci almayı planlamış olup; programlara ilk başvurular 30 Temmuz 2015 tarihine kadar gerçekleştirilecektr. Söz konusu programlara son başvuru tarihi 15 Temmuz 2016'dır.

Başvuru formlarını doldurduktan sonra birol.kurt@omu.edu.tr adresine yollayabilirsiniz.

Yüksek Lisans Programları
Avrupa-Akdeniz Kültürler ve Turizm (EMCT) - Profesör Cosimo Notarstefano  / For English  / Başvuru Formu
Uluslararası Düzenleyici Bilim / For English / Başvuru Formu
Akdeniz Bölgesi Sağlık, Gıda Güvenliği ve İlgili Politikalar / For English / Başvuru Formu