Azerbaycanlı Lisans Öğrencisi Yazdığı Kitabı Rektör Bilgiç’e Armağan Etti
23 Mayıs 2019, Perşembe - 14:02
Güncelleme: 24 Mayıs 2019, Cuma - 09:11

Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı 2. sınıf öğrencisi Azerbaycan Türkü Nijat Sarkhanov, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret etti.

Rektörlük makamındaki ziyarette lisans öğrencisi Nijat Sarkhanov, kaleme aldığı “Psikolojik Düşünce” (Psychological Thought) adlı kitabını Rektör Bilgiç’e takdim etti.

Sarkhanov, Eğitim Fakültesinde aldığı eğitimin kitabın şekillenmesinde önemli bir rolü olduğunu belirtirken, bu doğrultuda yaptığı çalışmaları ve geleceğe dair planlarını da Rektör Bilgiç’le paylaştı. Avrupa’da yüksek lisans yapmak istediğini belirten Sarkhanov, Rektör Bilgiç’e alakası ve konukseverliği için teşekkür etti.

Henüz lisans öğreniminde böyle bir eseri ortaya koymanın çok değerli ve iltifata mazhar olduğunu ifade eden Rektör Bilgiç ise meşakkatli ve sabır isteyen bir süreçte emeği ve azminden ötürü Azerbaycanlı öğrenci Sarkhanov’u tebrik edip başarısının daimî olmasını diledi.