Ankara Tıp Fakültesi ve İstanbul Medipol Üniversitesi Anatomi Bilim Dalı’ndan Ziyaret
04 Temmuz 2017, Salı - 17:17
Güncelleme: 05 Temmuz 2017, Çarşamba - 15:26

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. İbrahim Tekdemir ve İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. B. Ufuk Şakul, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret etti. Ziyaretçilere OMÜ Tıp Fakültesi Anatomi  Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emirzeoğlu da eşlik etti.

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde yapılan doktora yeterlilik sınavı için OMÜ’ye gelen Prof. Dr. İbrahim Tekdemir ve Prof. Dr. B. Ufuk Şakul aynı zamanda Rektör Bilgiç’i makamında ziyaret ederek  gerçekleştirmeyi düşündükleri ortak projeler hakkında görüş alışverişinde de bulundu.