AK Parti İl Başkanlığından Nezaket Ziyareti
11 Eylül 2019, Çarşamba - 16:12
Güncelleme: 12 Eylül 2019, Perşembe - 11:47

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve kendisine eşlik eden İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamındaki ziyarette Başkan Aksu ve beraberindekiler, kent - üniversite ilişkileri bağlamında fikir, görüş ve izlenimlerini Rektör Bilgiç’le paylaştılar. Gösterilen incelik ve konukseverlik adına Rektör Bilgiç’e şükranlarını sunan Başkan Ersan Aksu, OMÜ Ailesi’ne verimli ve başarılı bir akademik yıl temennisinde bulundu.

Nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür eden Rektör Bilgiç ise yeni dönemde Üniversitenin; sahip olduğu imkân ve kabiliyetler doğrultusunda yakaladığı ivmeyi düşürmeden belirlediği rotada yoluna devam edeceğini dile getirdi. Rektör Bilgiç ayrıca, konuklarına Üniversitenin yürüttüğü çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.