“Açık Kapı Günü” Devam Ediyor
14 Kasım 2017, Salı - 17:52
Güncelleme: 15 Kasım 2017, Çarşamba - 10:06

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin kurumsal gelişim ve personel memnuniyetine yönelik yaptığı “Açık Kapı Günü” uygulaması devam ediyor.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen “Açık Kapı Günü”nde ziyarete gelen vatandaşlar, akademisyenler, öğrenciler ve idari personel üniversite üst yönetimiyle görüşme şansı buluyor.

Bu haftaki Açık Kapı Günü’nde Rektör Bilgiç’i ziyaret eden vatandaşlar, akademisyenler ve idari personel dilek, temenni ve görüşlerini paylaştılar.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, konuklarından gelen sorun ve önerileri dinleyerek çözümler için özveriyle çalıştıklarını söyledi.

Açık Kapı Günü'nde ayrıca, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ata Yakup Kaptan “Ustaca Fotoğraflar” isimli kitabı, Rektör Bilgiç'e hediye etti.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ise ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine teşekkür etti.