Açık Kapı Günlerine Yoğun Öğrenci İlgisi
10 Ekim 2017, Salı - 17:58
Güncelleme: 10 Ekim 2017, Salı - 18:05

Çalışan memnuniyetinin arttırılmasını, çalışanların öneri ve isteklerini değerlendirmeyi amaçlayan “açık kapı” günü ziyaretleri yaklaşık bir yıldır uygulanmaya devam ediyor.

Açık Kapı günlerinde akademisyenler, idari personel ve öğrenciler, sorun, beklenti ve düşüncelerini Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ile paylaşarak katılımcı ve dinamik yönetim anlayışına katkıda bulunuyorlar. Akademik ve bilimsel çalışmalardan sosyal sorumluluk projelerine, üniversite yönetiminin yürüttüğü faaliyetlerden iş birliklerine kadar geniş bir yelpazede paylaşımların gerçekleştiği açık kapı günleri bugün öğrencilerin yoğun ilgisiyle daha da renklendi.

Öğrencileri ve idari personeli odasında ağırlayan Rektör Bilgiç onların sorunlarını dinledi ve çözüm bulmaya çalıştı. Diyaloğun yoğun şekilde sürdüğü açık kapı günü bazı sorunlara da çözüm sunmuş oldu.