Açık Kapı Çözümün ve Gelişimin Bir Parçası
18 Nisan 2017, Salı - 17:31
Güncelleme: 18 Nisan 2017, Salı - 17:31

Akademisyenler, idari personel ve öğrenciler başta olmak üzere üniversiteye dair fikri ve projesi olan herkese kapılarını açan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç bu haftaki “açık kapı uygulaması”nda konuklarını Rektörlük makamında ağırladı.

Rektör Bilgiç, bilimsel araştırmalar ve projeler, akademik çalışmalar, sosyal sorumluk faaliyetleri gibi geniş bir yelpazede kendisine iletilen hususlar hakkında değerlendirmelerde bulunarak kalıcı çözümler için sağlıklı iletişim ve diyaloğun önemine değindi.

Kurumsal gelişimin devam ettirilmesi ve süreklilik kazanması adına üniversite mensuplarıyla olan doğrudan ve nitelikli iletişimin farkında olduklarını belirten Bilgiç üniversite mensuplarının gözlem, tespit, eleştiri ve iyileştirme önerilerinin, OMÜ’nün geleceği kucaklamasında ve dolayısıyla başarısında önemli faktör olacağına vurgu yaptı.

Üniversite yönetimi olarak girişimcilik, yenilikçilik ve iş birliği konularında önemli, ciddi ve somut adımlarının olduğuna atıfta bulunan Rektör Bilgiç özgüvenli, kararlı, girişimci mezunlarla ülkeye değer katmayı ve fayda üretmeyi hedeflediklerini dile getirdi. OMÜ’nün bu değerleri tüm öğrencilere yayacak dinamik altyapısının bulunduğunu söyleyen Rektör Bilgiç kararlı ve istikrarlı bir şekilde yol almaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Ziyaretler kapsamında Prof. Dr. Vedat Keleş ve Arkeoloji Anabilim Dalı öğretim üyeleri de Rektör Bilgiç ile bir araya gelerek atılan adımlar doğrultusunda sorumluluklarının bilince oldukları vurgulayarak üniversitenin dönüşümü ve gelişimine katkıda bulunmaktan duyacakları memnuniyeti ifade ettiler.

“Açık kapı uygulaması” başarı ve iyi niyet temennilerinin paylaşılması ile sona erdi.