MENU

2544 TÜBİTAK- Japonya Bilimi Destekleme Kurumu (JSPS) Çağrısı Açıldı
12 Temmuz 2017, Çarşamba - 09:15
Güncelleme: 12 Temmuz 2017, Çarşamba - 09:17
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

    TÜBİTAK ile Japonya Bilimi Destekleme Kurumu (JSPS) arasında 4 Mart 2014 tarihinde imzalanmış olan “Bilimsel ve Teknolojik İşbirliği Anlaşması” çerçevesinde, ortak araştırma projeleri desteklemek üzere ikili işbirliği çağrısı açılmıştır. Çağrıya fen, sosyal ve beşeri bilimler, mühendislik, tıp ve eczacılık alanlarından projeler başvurabilecektir. 

    TÜBİTAK- JSPS İşbirliği Programı çerçevesinde ortak proje önermek isteyen Türk ortakların projeyi birlikte gerçekleştirecekleri Japon araştırmacı(lar) ile proje ortağı olarak kendilerinin anlaşmaları gerekmektedir. Türk tarafının TÜBİTAK’a, Japon tarafının da JSPS’e eşzamanlı başvuru yapmaları beklenmekte olup, tek taraflı başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

      Çağrı için son başvuru tarihi 06 Eylül 2017 olup detaylı bilgi  http://tubitak.gov.tr/tr/icerik-proje-basvuru-cagrisi-4 adresinde yer almaktadır. Ayrıca, proje başvuruları http://uidb-pbs.tubitak.gov.tr elektronik başvuru sisteminden alınacaktır. Elektronik başvuru adresinden erişilebilen evrakların en geç 20 Eylül 2017 tarihine kadar TÜBİTAK’ta olacak şekilde "TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı, İkili ve Çoklu İlişkiler Müdürlüğü, TÜBİTAK Tunus Cad. No: 80, 06100 ANKARA" adresine posta ile iletilmesi gerekmektedir.

 

     Gülcan AKDAĞ

     Proje Yönetimi Ofisi

     Dış Kaynaklı Projeler Birimi

     Dahili: 7093

X
Secure Login

This login is SSL protected