MENU

2019 Yılı Akademik Teşvik Ödeneği Değerlendirme Sonuçları
04 Şubat 2019, Pazartesi - 16:19
Güncelleme: 06 Şubat 2019, Çarşamba - 09:14
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

2019 yılı akademik teşvik ödeneği kapsamında Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunca öğretim elemanlarımızın 2018 yılı faaliyetleri ile ilgili yapmış oldukları başvurular değerlendirilerek puan listesi oluşturulmuştur.

Sonuçlar için tıklayınız 

Komisyon kararlarına 5-11 Şubat 2019 tarihlerinde yazılı olarak itiraz edilebilir. İtiraz dilekçeleri Rektörlük evrak kayıt birimine ıslak imzalı olarak teslim edilmelidir.

İtiraz dilekçesinin word doküman örneğini aşağıdaki dosyayı tıklayarak indirebilirsiniz.

İtiraz başvurularında aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi önemle rica olunur.

• Eksik olan destekleyici belgeler ile revize edilmiş YÖKSİS çıktısı dilekçe ekinde olmalıdır.

• ÜAK doçentlik başvuru temel alanlarında alan endeksi tanımlanmayan temel alanlarda, alan endeksi kapsamında dergilerde yapılan makale, atıf, editörlük veya editör kurulu üyeliği geçerli sayılmamıştır. Bu tür faaliyetler diğer uluslararası hakemli dergi şartlarını sağlıyorsa gerekli belgeler ve revize edilmiş YÖKSİS çıktısı ile tekrar değerlendirmeye alınabilir.

• Tüm YÖKSİS çıktılarında akademik faaliyetler alan endeksi kapsamında yer alma/almama yönünden değerlendirilmiş, ham puanı yüksek olan faaliyetlerde mevcut puanı etkilemediği için (asgari şartı sağladığı için) beyan sahibinden düzeltme istenmemiştir.

Tüm öğretim elemanlarımıza önemle duyurulur.

Ek Dosya(lar): 
X
Secure Login

This login is SSL protected