Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç'in Mesajı
16 Ağustos 2016, Salı - 08:52
Güncelleme: 07 Kasım 2016, Pazartesi - 09:02

Üniversitemizin Değerli Mensupları,
12 Ağustos 2016 tarihinde atanmış olduğum Ondokuz Mayıs Üniversitesi rektörlüğü görevine, 15 Ağustos 2016 tarihinde başlamış bulunmaktayım.

41. yılını dolduran üniversitemize, öğretim üyesi arkadaşlarımızın desteği ve Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle rektör olarak atanmış olmaktan duyduğum gururu ve onuru ifade ederken yüklendiğim görevin sorumluluğunun bilincinde olduğumu da bilmenizi isterim.

Bugüne kadar üniversitemize hizmet etmiş ve katkı sağlamış herkese teşekkür ediyorum.

Hakkaniyetin öncelendiği, işini canla başla yapmaya çalışanların itibar gördüğü,  ayrımcılığa yer vermeyen bir yönetim anlayışıyla herkesin rektörü olarak çalışacağımızdan emin olunuz. Vatanımıza, milletimize ve devletimize düşmanlık duygusu besleyen, son zamanlarda ülkemizin geleceğini karartmak isteyen FETÖ ve benzeri terör örgütlerinin faaliyetlerine üniversitemizde hiçbir şekilde müsaade etmeyeceğimizi belirterek bütün çalışanlarımızın morallerini yüksek tutmalarını ve işlerine odaklanmalarını temenni ediyorum.

Mensubu olmaktan gurur duyulacak bir üniversite için hep birlikte çalışmaya başlıyoruz.  Rabbimden bizlere, sizlerle birlikte üniversitemize, Samsunumuza ve ülkemize hayırla anılacak güzel hizmetler nasip etmesini diliyorum.

Saygılarımla.

Prof.Dr. Sait BİLGİÇ