Rektör Bilgiç Yeni Kayıt Yapan Öğrencilerle Buluştu
15 Ağustos 2016, Pazartesi - 17:03
Güncelleme: 17 Ağustos 2016, Çarşamba - 15:41

Rektörlük görevini devralan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, ilk iş olarak öğrenci kayıtları bilgilendirme toplantısına katıldı.

OMÜ 2016-2017 eğitim dönemi öğrenci kayıtları, bilgilendirme toplantısı ve uyum seminerleri başladı. Rektörlük görevini devralan Prof. Dr. Sait Bilgiç üniversiteye yeni kayıt olan öğrencilerle ve Öğrenci Konseyi temsilcileri ile buluştu. Atatürk Kongre ve Kültür Merkezindeki toplantıda  Rektör Bilgiç yeni öğrencilere ve velilere üniversite hakkında bilgiler verdi. Başlıca amaçlarının vatanını, milletini, bayrağını seven ve aklını bu yolda çalışmaya yönelten bir gençlik yetişmek olduğunu belirten OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, öğrencilerin inisiyatif kullanabilen, ülke meselelerine duyarlı bir birey olarak meslek sahibi olacaklarını dile getirdi.

İHA