İstanbul Üniversite Tercih Fuarındayız
23 Temmuz 2016, Cumartesi - 01:13
Güncelleme: 28 Temmuz 2016, Perşembe - 15:15

İstanbul Üniversite Tercih Fuarı, çok yoğun bir katılımla başladı. 120 devlet ve vakıf üniversitesinin yer aldığı fuarın ilk günü binlerce üniversite adayı, aileleri ve eğitimci katıldı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da fuardaki yerini aldı. üniversite adaylarından büyük ilgi gören OMÜ standını ilk gün ikibinin üzerinde kişi ziyaret ederek bilgi aldı. Ziyaretçilerin üniversitelerle yüz yüze görüşme imkanı bulduğu fuarda üniversite eğitimiyle ilgili her konuda detaylı bilgi alma olanağı buldular. Fuar 24 Temmuz Pazar akşamı sona erecek. Hafta basında düzenlenen Ankara üniversite tercih fuarını 20 bin kişi ziyaret etmiş, OMÜ standı en çok ziyaret edilen stantlardan biri olmuştu. Üniversite tercihlerinin devam ettiği bu dönemde son olarak 26-27 Temmuz'da İzmirde öğrencilerle buluşacagız.