Konferans ve Forum Duyurusu: Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İş Birliği Programı
14 Temmuz 2016, Perşembe - 16:06
Güncelleme: 22 Haziran 2016, Çarşamba - 11:20

2014-2020 dönemi kapsamında 2016 yılı Temmuz ayında teklif çağrısına çıkılması planlanmakta olan Avrupa Birliği Bakanlığı’nın Ulusal Otoritesi olduğu ENI (Avrupa Komşuluk Aracı) Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı çerçevesinde 14 Temmuz 2016 tarihinde Romanya’nın Köstence şehrinde Açılış Konferansı ve Ortaklık Forumu düzenlenecektir.

Program altında kamu kurumları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler, okullar, odalar, borsalar gibi birçok kurum ve kuruluş program ülkeleri ile ortaklıklar kurarak fonlardan yararlanma imkânına sahip olacağı programın hedef ve öncelikleri 2014-2020 döneminde işletmelerin ve girişimciliğin teşvik edilmesi ile çevrenin korunması ve deniz kirliliğinin azaltılmasıdır.

Etkinlik gününün ilk yarısında katılımcılara birinci teklif çağrısının başvuru paketi hakkında bilgi verilirken günün ikinci yarısı ise katılımcıların ortak proje fikirlerinin tanımlanması ve ağ kurmalarına destek olunması amacıyla Ortaklık Forumuna ayrılacaktır.

Köstence'de düzenlenecek etkinliğin gündemi için lütfen  tıklayınız

Etkinliğin kayıt formuna ulaşmak için lütfen  tıklayınız

Proje Yönetimi Ofisi
Dış Kaynaklı Proje Birimi