Öğrenciler İftarda Buluştu
16 Haziran 2016, Perşembe - 14:34
Güncelleme: 16 Haziran 2016, Perşembe - 15:02

Öğrenci Konseyi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencilerini iftarda bir araya getirdi. Atakum Belediyesi iş birliği ile OMÜ Öğrenci Yaşam Merkezinde düzenlenen iftar organizasyonuna yaklaşık 1500 öğrenci katıldı.

İftara yemeğine Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Selahattin Özyurt, öğretim üyeleri, davetliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

İftarın ardından bir konuşma yapan Öğrenci Konseyi Başkanı  Ali Sarıalioğlu,”İlkini gerçekleştirdiğimiz ve geleneksel olmasını arzuladığımız iftar yemeğimize hoş geldiniz. Bu organizasyonda bizlerden desteklerini esirgemeyen Atakum Belediyesi ve Üniversitemize çok teşekkür ederim. Allah tekrarına kavuştursun.” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da "Üniversitemiz bizim ilçemizde ve Türkiye‘nin sayılı üniversiteleri arasında. Bu manada öğrencilerimizle ve hocalarımızla kucaklaşmak istedik. Ramazan birlik ve beraberlik ayı, burada çok sayıda öğrencimiz okuyor ayrıca çok sayıda uluslararası öğrenci de eğitim görüyor. OMÜ’de renkli bir atmosfer var. Önümüzdeki yıllarda bu etkinliklerin artarak devam etmesini umuyorum.” şeklinde konuştu.

Son olarak söz alan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan ise "Mübarek Ramazan ayında böyle güzel bir toplulukla bir araya gelmek çok güzel. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.