Rektör Ünal’ın Konukları AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile Bafra Protokolü
28 Aralık 2020, Pazartesi - 15:18
Güncelleme: 29 Aralık 2020, Salı - 13:58

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve kendisine eşlik eden Bafra protokolü, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamındaki ziyarette Bafra protokolü; Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Avukat İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ile OMÜ’nün Bafra’daki akademik birimlerinin bağışçıları Saffet Arslan ve Akif Arslan’dan oluştu.

Görüşmede OMÜ’nün atılım ve gelişim sürecinde gücüne güç katmak için kent milletvekilleri, kurum-kuruluş yetkilileri ve ilgili kişilerle daima irtibat hâlinde olduklarını belirten Rektör Ünal ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör Ünal, OMÜ’nün yürüttüğü çalışmalar ve projeler ile mevcut durumu hakkında konuklarına bilgi verdi.

Ziyarette yanı sıra, Bafra ilçesine yönelik proje ve yatırımlar ile burada OMÜ’ye bağlı birimlerin son durumlarına ilişkin fikir ve bilgi paylaşımında bulunuldu.

Milletvekili Orhan Kırcalı da Üniversitenin gelişim ve performansını yakından takip ettiklerine işaret ederken bu sürece katkı sunacak noktalarda her türlü desteğe hazır olduklarını kaydetti.