Spor Bilimlerinde Mezuniyet Töreni
06 Haziran 2016, Pazartesi - 16:37
Güncelleme: 16 Haziran 2016, Perşembe - 10:30

Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi'nin 2016 yılı mezunları, mezuniyet belgelerini fakültenin Kapalı Spor Salonu’nda yapılan törenle aldı.

320 öğrencinin mezun olduğu törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan, Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ayyıldız, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Tapramaz, akademisyenler ve aileler katıldı.

İsimlerinin anons edilmesiyle salona giren öğrenciler, rahatsızlığı nedeniyle vefat eden arkadaşlarını da unutmadı. Öğrenciler, üzerinde arkadaşlarının fotoğrafının bulunduğu "Seni unutmadık, kalbimizdesin" yazılı afişle salona girdi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrenciler dansla töreni renklendirdi. Öğrencilerin hazırladığı dans gösterisi izleyenlerden beğeni topladı. Dans eden öğrencileri Rektör Yardımcısı Sevilhan Mennan, teşekkür belgesiyle ödüllendirdi.

Törenin açılış konuşmasını Dekan Mustafa Ayyıldız yaptı. Öğrencilerin ailelerine ve öğretim elemanlarına teşekkür eden Ayyıldız, "Sevgili öğrenciler, bugünden sonra yaşamın farklı bir yüzüyle karşı karşıya kalacaksınız. Bundan sonra da akademik gelişmeleri takip ediniz, okuyunuz, kendinizi geliştiriniz." dedi.

Törende konuşan Rektör Yardımcıları Sevilhan Mennan ise "Umarım hepiniz hayal ettiğiniz yerlere gelirsiniz. Nasibiniz bol, şansınız çok, ömrünüz uzun olsun." diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrenciler mezuniyet belgelerini aldı. Dereceye giren öğrencilere ayrıca plaket takdim edildi. Spor Bilimleri Fakültesinde bu sene fakülte birincisi Nida Gencer Özkan, ikinci Esin Darıcı, üçüncü ise Mevlüt İnler oldu.

Tören, hep bir ağızdan öğretmenlik yemini eden öğrencilerin keplerini havaya fırlatmasıyla son buldu.