AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz’dan Rektör Ünal’a Tebrik Ziyareti
14 Ekim 2020, Çarşamba - 14:27
Güncelleme: 15 Ekim 2020, Perşembe - 22:40

AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamındaki ziyarette Başkan Yılmaz ve beraberindeki üyeler, kentte ve Üniversitede yaptıkları çalışmalar hakkında Rektör Ünal’a bilgiler verirken, yeni başlayan dönemin OMÜ öğrencileri ile çalışanları adına verimli ve başarılı geçmesi temennisinde bulundular.

Rektör Ünal da nezaketlerinden dolayı konuklarına teşekkür ederek ülkemizin sağlam temeller üzerinde yükselmesi ve geleceğe umutla bakabilmesi açısından gençliğin sahip olduğu ideal ve değerlerin çok önemli bir yer tuttuğunu belirtti.