Basın İlan Kurumundan Rektör Ünal’a Kutlama Ziyareti
02 Ekim 2020, Cuma - 12:13
Güncelleme: 02 Ekim 2020, Cuma - 15:22

Samsun Basın İlan Kurumu Müdürü Mustafa Bayraktar, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı makamında ziyaret ederek kendisine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette Müdür Bayraktar, başında bulunduğu Kurumun çalışmaları hakkında Rektör Ünal’a bilgi verirken Üniversitenin bulunduğu konumun güçlendirilmesi yönünde katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti. Bayraktar, konukseverliğinden dolayı Rektör Ünal’a şükranlarını sunarak yeni dönemin OMÜ ailesi için başarılı ve verimli geçmesini temenni etti.

Basın İlan Kurumunun ülkemiz için sağlıklı iletişim ve bilgi akışı açısından önemli bir yere sahip olduğuna işaret eden Rektör Ünal ise konuğu Bayraktar’a nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.