Yönetim Bilimleri Sempozyumuna Davetlisiniz
08 Aralık 2016, Perşembe - 17:46
Güncelleme: 20 Ekim 2016, Perşembe - 15:46

Ülkemizdeki yönetim kültürünün geliştirilmesi, sürdürülebilir yönetim sistemlerinin oluşturulması, kaynakların kullanımındaki verimliliğin artırılması amacıyla TÜBİTAK TÜSSİDE, uzman kadrosu ve üniversiteler ile işbirliği yaparak Ar-Ge içerikli projeler yürütmektedir. Yönetim Bilimleri yaklaşımlarını benimseyen TÜBİTAK TÜSSİDE, bu konuda ülkemizdeki farkındalığın artması amacıyla İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ile işbirliği yaparak Yönetim Bilimleri konusunda bir sempozyum düzenlemeye karar vermiştir.

8-9 Aralık 2016 tarihleri arasında İTÜ İşletme Fakültesi’nde gerçekleştirilecek olan Yönetim Bilimleri Sempozyumu’nun ana teması “Kamu ve Özel Sektörde Yönetim Bilimleri Uygulamaları” olarak belirlenmiştir.

Sempozyuma katılım ücretsiz olup internet üzerinden kayıt yapılması gerekmektedir. Sempozyum hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için www.yonetimsempozyumu.com/ internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Proje Yönetimi Ofisi Başkanlığı
Dış Kaynaklar Projeler Birimi