TMMOB Mimarlar Odası Samsun Şubesinden Tebrik Ziyareti
21 Eylül 2020, Pazartesi - 13:58
Güncelleme: 22 Eylül 2020, Salı - 13:32

TMMOB Mimarlar Odası Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İshak Memişoğlu ve beraberindeki Oda üyeleri, Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) yeni Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Memişoğlu; OMÜ’nün, kentin önemli dinamiklerinden biri olarak gelişme ve ilerleme kararlılığını sürdüreceğine inandıklarını vurgulayarak bu amaçla iletişim ve iş birliğine daima hazır olduklarını ifade ederken, Rektör Ünal’a çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversite genelinde etkin bir yapı oluşturmanın gayreti içinde olduklarını belirten Rektör Ünal da kurumsal gelişimin devam ettirilmesi ve süreklilik kazanması açısından sivil toplum kuruluşlarıyla sağlanacak paydaşlığın farkında olduklarına işaret ederek bu yöndeki fikir ve değerlendirmelerini konuklarıyla paylaştı.