OMÜ Vakfı Koleji LGS Şampiyonlarına Ödül Töreni Düzenledi
07 Ağustos 2020, Cuma - 12:19
Güncelleme: 07 Ağustos 2020, Cuma - 13:12

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı Koleji LGS 2020 şampiyonlarına ödül töreni düzenledi. OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, OMÜ Vakfı Başkanı ve Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Metin Yılmaz, Çarşamba İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıza Karagöz, OMÜ Vakfı Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Doç. Dr. Nevran Eylem Akman Gündüz, OMÜ Yapı İşleri Daire Başkanı Barış Alkur, OMÜ Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Emin Günaydın, veli, öğrenci ve idari çalışanların katılımıyla gerçekleşen törende LGS 2020’de üstün başarı gösteren ödüllendirildi. Başarılarıyla Samsun genelinde en üst sıralarda yer alan OMÜ Koleji öğrencileri 0,04 yüzdelik dilimdeki Işıl Banu Karagöz, 0,43’te Melih Bostancı, 0,50‘de Eren Lokumcu ve Yusuf Kaan Akdemir ile 0,82’de yer alan Ahmethan Batur'a gösterdikleri üstün çaba ve başarılarından dolayı “Onur Anıtı” biblosu takdim edildi.

Ödül töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç; öğrencileri, ailelerini, öğretmen ve idari kadroyu tebrik ederken, OMÜ Vakfı Koleji’nin başarıdaki istikrarı ve öğrencileri geleceğe daha hazır hâle getirecek bir eğitim ve öğretim ortamının temini açısında OMÜ Vakfı ile çalışmalar yaptıklarını vurguladı.

“Hayatın gerçek kazananları dürüst, samimi ve istikrarlı çalışanlardır”

Rektör Bilgiç: “Başarının sadece kâğıt üzerindeki doğru cevaplara bağlı olmadığını, hayat boyunca doğru olanın yanında, ülkemiz ve milletin geleceği ile ilgili endişeler taşıyor olmanın da çok önemli bir bilinç olduğunu unutmamalısınız” şeklinde konuştu. Bilgiç sözlerinin devamında hayatın gerçek kazananlarının, farklı mülahazalarla anlık kazanımlar peşinde olanların olamayacağını, asıl kazancın dürüst ve samimi olarak çalışmaktaki istikrara bağlı olduğunu söyledi.

Bilgiç, katılımcılara törene teşrifleri için teşekkür ederek, öğrencileri, velileri ve öğretmenleri başarılarından dolayı tebrik etti.