OMÜ’yü Neden Seçmelisiniz Prof. Dr. Ceyhan TRT Haber’de Yanıtladı
04 Ağustos 2020, Salı - 14:28
Güncelleme: 04 Ağustos 2020, Salı - 16:11

TRT Haber televizyonunda yayınlanan “Eğitim Editörü” programının canlı yayın konuğu olan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ), kurtuluşa ilk adımın atıldığı özel bir şehirde bulunduğunu belirterek “ yeşil ve mavinin bir araya geldiği muhteşem bir kampüste öğrencilerimizi heyecanla bekliyoruz” dedi.

TRT Haber televizyonunda, Sezen Yüce’nin sunduğu ve eğitimci yazar Süleyman Beledioğlu’nun (Bonushoca) yorumlarıyla yer aldığı “Eğitim Editörü” programının 30 Temmuz 2020 Perşembe günkü canlı yayınına OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan ve Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin Karasar konuk oldu.

Yüce’nin ve öğrencilerin sosyal medya üzerinden gelen sorularını yanıtlayarak OMÜ’yü anlatan Ceyhan, üniversitenin öğrencilere çok önemli imkânlar sunduğunu ve OMÜ’nün çok disiplinli bir üniversite olduğunu ifade etti.

Prof. Dr. Vedat Ceyhan son olarak OMÜ ailesine yeni bireyleri katmaktan çok mutluluk duyacağını vurguladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan’ın konuk olduğu “Eğitim Editörü” programının videosu: