Vezirköprü Meslek Yüksek Okulu Çiçek Festivali
24 Mayıs 2016, Salı - 15:08
Güncelleme: 24 Mayıs 2016, Salı - 15:59

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Doğanın Sesi Topluluğu öğrencileri, "Çiçek Festivali" adı altında çiçek dikme etkinliği düzenledi.

Bu sene ilki yapılan ve gelenekselleşmesi amaçlanan etkinlikte, okulun çevre düzenlemesini yapmak için kolları sıvayan Doğanın Sesi Topluluğu öğrencileri, etkinlik öncesinde yeşil alan oluşturmak için okul çevresine gönüllü olarak toprak taşıdı.

Mobilya ve Dekorasyon Bölümü Öğretim Görevlisi Yusuf Alperen Şişman, Öğretim Görevlisi İrfan Peker ve öğrencilerin, okulun güzelleşmesi için başlattıkları bu faaliyette, atölyelerde tasarlanıp üretilen bahçe çiti, ahşap saksı gibi ürünler okulun çevresine yerleştirildi.

Müzik eğlence programı ve tatlı ikramının ardından çiçek dikme etkinliğine geçildi. İlk çiçek dikimi, Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ve Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis tarafından gerçekleştirildi.

Etkinlikte konuşan Doğanın Sesi Topluluğu'nun Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Cemil Özdemir, amaçlarının mezuniyet öncesi çevre düzenlemesi yaparak çevre bilinci oluşturmak ve çevreye karşı duyarlılığı arttırmak olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Meslek Yüksekokulu bahçesinde 600 adet çiçeğin dikildiği etkinliğe; İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Emniyet Müdürü Yücel Karahasanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yener Aksoy, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Fişekçi, daire amir ve müdürleri ve öğrenciler katıldı.