OMÜ Öğrenci Konseyi 8. Geleneksel Sınıflar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi
22 Mayıs 2016, Pazar - 15:41
Güncelleme: 23 Mayıs 2016, Pazartesi - 08:49

Her yıl Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Sınıflar Arası futbol Turnuvası’nın 8.’si sona erdi.

61 takımın katıldığı turnuvanın final maçına; Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Selahattin Özyurt, Atakum Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran, OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Ali Saral Sarıalioğlu, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Heyecan ve çekişmeyle geçen final maçında Çevre Mühendisliği Bölümü Kimya Mühendisliği Bölümü ile karşılaştı. Çevre Mühendisliği Bölümü attığı tek gol ile turnuvanın 1. si oldu. Müsabakada Kimya Mühendisliği Bölümü 2. , Coğrafya Bölümü 3. oldu.

Turnuvada 1. olan Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencilerine madalya ve kupalarını Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Selahattin Özyurt takdim ederken, Atakum Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran 2. olan takıma, OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Ali Saral Sarıalioğlu ise 3. olan takıma madalya ve kupalarını takdim etti. OMÜ Öğrenci Konseyi tarafından 1. olan takıma 2.000 TL, 2.’ye 1000 TL ve 3.’ye  500 TL para ödülü verildi.