Anayasa Mahkemesi Üyesi Selahaddin Menteş’ten Nezaket Ziyareti
09 Mart 2020, Pazartesi - 18:25
Güncelleme: 09 Mart 2020, Pazartesi - 18:25

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Anayasa Mahkemesi Üyesi ve Adalet Bakanlığı eski Bakan Yardımcısı Selahaddin Menteş ve beraberindekileri konuk etti.

Nezaket ziyaretinde bulunan Anaysa Mahkemesi Üyesi Selahaddin Menteş’i, Rektörlük girişinde karşılayan Rektör Bilgiç, ardından konuklarıyla makamına geçti.

Ziyarete, bir süre sonra Samsun Rölöve ve Anıtlar Müdürü Ali Sarıalioğlu ve kendisine eşlik eden heyet de katıldı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Rektör Bilgiç, Üniversite olarak sürdürdükleri çalışmalar ve yaptıkları geleceğe dönük yatırımlara dair bilgileri konuklarıyla paylaştı. Samsun’a değer katacak akademik bir anlayış ve yaklaşımla Türkiye’nin geleceğini inşa edecek kuşaklar yetiştirme gayretinde olduklarını belirten Rektör Bilgiç, Selahaddin Menteş ve diğer konuklarına gösterdikleri incelik için şükranlarını sunarak çalışmalarında başarı temennilerini iletti.

Anayasa Mahkemesi Menteş de Kurumun faaliyetleri hakkında bilgi verirken Ondokuz Mayıs Üniversitesi camiasına başarılarla dolu bir gelecek diledi.

Ziyaret sonunda Rektör Bilgiç, konuğu Selahaddin Menteş’e Üniversitenin hediyesini takdim etti.