Samsun Elektrik Mühendisleri Odasının Yeni Yönetiminden Nezaket Ziyareti
04 Mart 2020, Çarşamba - 17:46
Güncelleme: 04 Mart 2020, Çarşamba - 17:46

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliğine (TMMOB) bağlı Samsun Elektrik Mühendisleri Odasının yeni yönetimi Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’le tanıştı.

Samsun Elektrik Mühendisleri Odasının yeni Başkanı Tarık Tarhan ve kendisine eşlik eden Başkan Yardımcısı Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ali Ekber Özdemir ile yönetim kurulu üyelerinden OMÜ Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Hülya Gökalp Clarke, Rektör Bilgiç’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, yeni yönetimin önümüzdeki dönemde planladığı çalışmalar hakkında bilgi veren Oda Başkanı Tarık Tarhan, fikir ve değerlendirmelerini de Rektör Bilgiç’le paylaştı. Oda Başkanı Tarhan, nezaketi ve konukseverliğinden dolayı Rektör Bilgiç’e şükranlarını sundu.

Rektör Bilgiç de Üniversite olarak Türkiye ve bölgenin gelişmesine yönünde sivil toplum kuruluşlarıyla diyalog içerisinde olduklarını belirterek, teveccüh ve istişareleri için konuklarına teşekkür etti.

Rektör Bilgiç, konuklarına görevlerinde başarılar dilerken, ziyaret iyi niyet ve temennilerle sona erdi.