Fulbright Burs Programları ve ABD'de Eğitim Semineri

Sündüz Cengiz- 0362 312 19 19- 6000

iibfdekanlik@omu.edu.tr

03 March 2020

10 Mart 2020 Salı günü, saat 10:00'da İktisadi ve  İdari Bilimler Fakültesi  Konferans Salonu'nda Fulbright Komisyonu'nun ABD'de yüksek lisans ve doktora eğitimi yapmak isteyen T.C. vatandaşı öğrencilere yönelik verdiği burslarla ilgili bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.  Bu bilgilendirme toplantısına lisans eğitiminin 3. ve 4. Sınıflarında okumakta olup ABD’de yüksek lisans veya doktora yapmak isteyen ya da halen yüksek lisanslarını yapmakta olup ABD’de doktora yapmak isteyen Türkiye Cumhuriyeti uyruklu öğrenciler katılabilir.

Fulbright Eğitim Danışmanı Selin Alpokay'ın konuk olacağı bilgilendirme toplantısı, konuya ilgi duyan ve  farklı sınıflarda okuyan öğrencilerin katılımına da açıktır.

Etkinlik Takvimi'ne gözat
Diğer Etkinlikler